Ons aanbod

Met veerkracht de corona-tijd door?!

Hoe ga jij om met thuis als school-werk-prive en wie weet welke functie nog meer?! Hoe ga jij om met situaties waar jij geen invloed op hebt (maar waar je wel 'last' van hebt)?! Hoe kun jij je minder irriteren of belemmerd voelen door de omstandigheden. Of door mensen?!

VITALITY2IMPROVE. YOUR SUCCES IS OUR GOAL!

Het leven bestaat uit verleidingen en uitdagingen, groot en klein. Iedere dag weer. Hoe ga jij daar mee om? En hoe zou je er mee om willen gaan? In onze programma’s, workshops en trajecten stel je eerst jouw persoonlijke (leer)doelen vast en maken we een start met de zelfanalyse. Vervolgens maken we de balans op: waar sta jij en waar zou je willen staan? Door inzicht te krijgen in jouw eigen functioneren, ontstaan kansen om jouw huidige gedragspatronen door middel van vaardigheden te veranderen of te versterken. Je blijft in de kern de persoon die je bent, en toch ziet de buitenwereld jou positief veranderen. 

In onze persoonsgerichte programma’s, workshops en trainingen ligt de nadruk op handelingsgericht leren en ervaringsgericht werken. Onder leiding van ervaren, gecertificeerde trainers wissel je ervaringen en vraagstukken uit en wordt er gewerkt met zowel individuele opdrachten als groepsopdrachten. Er worden verschillende werkvormen ingezet om het leereffect te vergroten. Daarbij kunnen ook fysieke oefeningen worden gebruikt, waarbij je voornamelijk aan boksen moet denken. De individuele opdrachten en groepsopdrachten worden geanalyseerd en besproken: je krijgt praktische tips en bruikbare suggesties die jou in staat stellen om jouw gedrag, vaardigheden en communicatie te verbeteren en te versterken.

Aan het eind van het programma of individueel traject stel je een persoonlijk actieplan op: jouw voornemens zijn natuurlijk niet vrijblijvend, maar worden omgezet naar concrete acties in jouw dagelijkse leven. Zo kun jij het ook borgen en iedere dag de successen vieren!

ONS AANBOD

Ons aanbod – van workshops, massages tot individuele trajecten – is los te boeken. En tegelijkertijd gaan wij graag het gesprek aan over symptomen en oorzaken. Veel organisaties meten enkel symptomen zoals werkdrukbeleving en tevredenheid, maar missen inzicht in de onderliggende oorzaken. 

Dankzij het krachtige wetenschappelijke model van het NEV (Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit) helpen wij oorzaak en gevolg van elkaar onderscheiden. Zo kun je écht resultaatgericht met vitaliteit aan de slag!

PROGRAMMA'S

Tijdens onze programma’s gaan we aan de slag vanuit jouw eigen ijsberg (Mc Clelland – wat doe je, wat vind je, wat wil je). De opdrachten zijn gebaseerd op dagelijkse praktijksituaties. We trainen op een interactieve manier, waarbij naast verschillende werkvormen ook fysieke oefeningen worden gebruikt.

WORKSHOPS

Wil jij met jouw team – op het werk, in een project, op school of de sport – op een leuke manier aan de slag om de next step te maken, een start te markeren, successen te vieren of aan teambuilding te doen?

TRAJECTEN

Vitaliteit heeft betrekking op een juiste balans tussen je hoofd, hart en gevoelens/ emotie. Tijdens onze trajecten gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen.

HR-DIENSTEN (VOOR WERKGEVERS)

Vitality2improve maakt onderdeel uit van het HR-netwerk van Labor HR Solutions. Labor HR Solutions biedt full service HR-oplossingen.

INTERIM DIENSTEN

Vitality2improve biedt naast advies, training, coaching en wellness ook interim diensten aan. Als (virtual) assistant help ik je graag met organiseren, structureren, administreren, factureren, implementeren, communiceren, etc. zodat jij tijd overhoudt.

OVERIG

Naast de genoemde programma’s, workshops, trajecten en HR-diensten levert Vitality2improve óók producten en diensten die de fysieke en mentale vitaliteit op een andere manier versterken.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN