WIJ STAAN VOOR KWALITEIT

ESTHER OCKELOEN

“LIFE IS A JOURNEY TO EXPERIENCE. NOT A PROBLEM TO BE SOLVED.”

Vaak moet er iets gebeuren, voor er iets gebeurt. Wie kent deze bekende uitspraak van Johan Cruijf niet?! Mensen kiezen vaak liever het ongemak van de status quo boven de onzekerheid van verandering. Terwijl een kleine (gedrags)verandering vaak al heel grote effecten kan hebben. Voor jou als persoon of voor jouw organisatie. Ik help jou graag het te laten gebeuren! In plaats van ‘het slachtoffer’ of ‘de klager’ te zijn, kun jij de regie nemen op jouw eigen gevoel en gedragingen. Hoe? Neem contact met me op, en ervaar het zelf!

RENÉ VAN RIJNSOEVER

“MENSEN ZULLEN VERGETEN WAT JE ZEI, ZE ZULLEN VERGETEN WAT JE DEED, MAAR ZE ZULLEN NOOIT VERGETEN WAT VOOR GEVOEL JE ZE GAF” – MAYA ANGELOU

Veranderingen en onzekerheden komen in een razend tempo op ons af. Iedere dag weer. Het zal daarom veel van je vragen om succesvol te blijven. Of te worden. Gedrag en karakter zijn de nieuwe onderscheidende factoren van succes. Het gaat niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je er op reageert. Daar ligt de sleutel tot succes. Een sleutel waardoor er andere deuren voor je open zullen gaan. En dat heeft te maken met je mentale kracht; door vanuit jouw gevoel te gaan handelen. Daardoor vergroot je je persoonlijke effectiviteit. En daarmee jouw succes!

MISSIE EN VISIE VITALITY2IMPROVE

Tot een paar jaar geleden werkten zowel Esther als René nog als werknemer bij een werkgever. En dat was oké. Dikke lease-auto, mooi salaris, veel ‘zekerheid’. Maar toch kriebelde er iets, het bracht ons niet het juiste gevoel en voldoening. En hoe mooi is het dat je uiteindelijk jouw eigen dromen te gaan realiseren in plaats van die van een ander!? De stap is door de één ‘gekozen’, bij de ander ‘gedwongen’ en inmiddels tot iets moois uitgegroeid. Ons eigen bedrijf, Vitality2improve. Wij realiseren doorbraken op het gebied van vitaliteit in de breedste zin van het woord. Doorbraken in jouw gevoel, gedrag en handelen.

Waarom?

Wij gunnen jou een bewuste, gelukkige en gezonde leefstijl, waardoor jij met veel energie en kracht kunt leven in plaats van overleven of geleefd worden. Vanuit je intrinsieke motivatie kun je jouw volledige potentieel benutten en dat doen wat jou écht gelukkig maakt. Hiervoor is discipline nodig en ook het loslaten van posities en oud gedrag. We kunnen je hierbij ondersteunen, de enige die het succesvol kan maken dat ben JIJ.

Hoe?

De kracht van onze aanpak zit in het combineren van mentale coaching, in beweging komen (letterlijk en figuurlijk) en een gezond voedingspatroon. Wij werken intensief samen met een multidisciplinair netwerk van professionals.

Verbetering van binnen creëert verandering van buiten. Wij begeleiden dit proces. Een belangrijk onderwerp dat hierbij aan bod komt, is keuzes durven maken, waarbij afscheid nemen van de oude omgeving en de nieuwe omgeving omarmen als een rode draad door onze aanpak lopen.

What?

Door het verbeteren van de fysieke en mentale vitaliteit en het geven van kennis en (zelf)inzicht, wordt je energieker, vitaler, gelukkiger en succesvoller. Succesvolle mensen zorgen voor succesvolle resultaten.

Wanneer?

Voor jezelf kiezen, verhogen zelfvertrouwen, talent- en loopbaanontwikkeling, in beweging komen, doelen behalen, grenzen stellen, genieten, in het ‘nu’ leven, toekomstplannen, omgaan met ontslag of reorganisaties, overstappen van loondienst-verband naar ondernemerschap, stress en burn-out klachten, concentratieproblemen, relatieproblemen, omgaan met een scheiding, jaloezie, dwangstoornissen, eetstoornissen, verlies van dierbaren, verhogen fysieke en mentale vitaliteit, verhogen van kwaliteit van leven, welzijn en welbevinden, verminderen ziekte/ ziekteverzuim, …

Verbeteren werkprestaties, verbeteren arbeidsklimaat, cultuurverandering, verhogen arbeidsproductiviteit, met plezier naar je werk, stress en burn-out klachten, verhogen medewerkerbetrokkenheid, zelfsturende medewerkers, verminderen ziekteverzuim, omgaan met collegae, omgaan met opgelegde sancties, assessments (sollicitaties), preventief werken, zelfstandigen helpen naar een hoger niveau, begeleiding bij reorganisaties, communicatietrainingen, van out- naar inplacement, verminderen arbeidskosten (arbokosten, kosten vervanging ziekte, eventueel juridische kosten), zichtbaar maken van verborgen ziekte(verzuim), …