Stap uit je schaduw!

Tijdens deze warme zomer, vraag ik jou iets waar je misschien niet direct op zit te wachten: Stap uit je schaduw! Want jij mag er zijn, in al je eigenheid.

Hoe vaak heb jij meegebogen met een ander, en jezelf daarin verloren?
Regelmatig spreken wij mensen die zich verloren voelen, omdat ze het voor een ander goed willen doen, maar vergeten zichzelf daarbij… En juist door steeds naar een ander te kijken, komen ze steeds verder van zichzelf af te staan… Daar komen ze vaak achter na een paar simpele vragen:

  • wie ben je?
  • wat wil je?
  • wat heb je daarvoor nodig?
  • wat belemmert jou?

Schaduw of schatkist?

De tijd is voorbij dat je op eieren loopt, op je tenen loopt en je onzichtbaar blijft maken. Je vergat jezelf. En je hebt veel van jezelf weggegeven. Ga je met ons mee op reis, weg uit je schaduw? Is het lezen van dit bericht het begin van jouw transformatieproces, waarbij we steeds weer een laag dieper gaan. En nog dieper. Steeds meer. En steeds meer kies je voor jezelf. Kies je er voor om er volledig te zijn. Om je volledig in al je kwetsbaarheid te laten zien. In het begin zal je misschien een beetje angst voelen. En vervolgens nog meer vreugde. Vreugde dat je uit die schaduw stapt.

NB. Zie ook mijn bericht uit 2015, toen we net met Vitality2improve waren begonnen: Schaduw of schatkist!?

Schaduw of schatkist!?

Meer informatie?

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve

#vitality2improve #schaduw #schatkist #ontplooien #coaching #training