Oppeppend en verkwikkend!

Investeer in jouw werknemers met een verrassend cadeau! Bijvoorbeeld een professionele stoelmassage, gewoon onder werktijd. Oppeppend en verkwikkend! Een stoelmassage duurt 15 of 20 minuten per persoon; een sympathieke manier om als werkgever aandacht te besteden aan regelmatig pauzeren, een goede houding en fit blijven. Waarom? Ontspannen, gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en verzuimen minder.

Hoe werkt een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciale massagestoel. De bedrijfsmassage duurt 15 of 20 minuten; een gewaardeerde pauze! Werknemers kunnen hun kleding aanhouden; er wordt geen olie gebruikt. De massage zal vooral gericht zijn op hoofd, schouders, nek, rug en armen door middel van diverse knedingen en drukpunten. De massage wordt afgerond met een aantal activerende handgrepen zodat elke medewerker daarna gelijk weer fit aan het werk kan.

Waarom een stoelmassage?

Het periodiek inzetten van een stoelmassage levert tevreden en energieke werknemers betere prestaties, lager verzuim en aantrekkelijk werkgeverschap. Als werkgever geef je persoonlijke aandacht cadeau; na de stoelmassage gaan de werknemers weer met frisse energie aan het werk gaan en kunnen drukte en stress beter aan. De stoelmassage geeft verlichting aan een gespannen nek, schouders en rug. Het is een sympathieke manier als werkgever om aandacht te besteden aan regelmatig pauzeren, een goede houding en fit blijven. Dat is in deze tijd met een hoge werkdruk en veel achter het scherm meer noodzaak dan luxe. Voor een gezonde balans op de werkvloer is naast werken ontspanning heel belangrijk. Een stoelmassage reduceert stress, ziekteverzuim, het verhoogt de productiviteit én er komt endorfine vrij, het gelukshormoon.

Een stoelmassage kan eenmalig worden ingezet, bijvoorbeeld in een hectische periode of tijdens een reorganisatie. Maar het kan ook maandelijks of met een andere gewenste frequent op kantoor worden georganiseerd. Een ding is zeker: een stoelmassage levert extra inzet en waardering van je werknemers op. 15 of 20 stoelmassage voor een gerichte ontspanning en het opladen van de batterij, zie je direct terug in de resultaten.

Fiscaal voordeel bedrijfsmassage

Weet je dat stoelmassages voor bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn, gezien de inmiddels bewezen preventieve waarde? Dit zijn de criteria:

  • De bedrijfsmassage vindt plaats onder werktijd
  • De bedrijfsmassage is opgenomen in het arbo-jaarplan
  • De bedrijfsmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat plan
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te leveren
Bron: Belastingdienst, zakelijk, 20.1.9 Arbovoorzieningen.

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Klik dan hier om contact met mij – René – op te nemen. Uiteraard mag je me ook even bellen of een bericht per whatsapp sturen (06-21170910).

Massage & wellness

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve