Persoonlijke ontwikkeling aan de hand van Human Design & Essentiële olie

Human Design. Wij hadden het al regelmatig voorbij zien komen, en nog nooit écht in verdiept. Sinds kort wel. En WOW! Suzanne Odijk van LeanMind heeft met haar meer dan 100 pagina’s tellende boek de unieke Human Design en geboorteblauwdruk van Esther uitgewerkt. En zij is nu bezig om te ontdekken hoe ze echt kan leven als zichzelf en hoe de energie moeiteloos voor (in plaats van tegen) je te laten werken. Oftewel: persoonlijke ontwikkeling aan de hand van Human Design.

Wat Human Design zo anders maakt dan andere systemen, onderzoeken en persoonlijkheidstools, is dat je zowel een inzicht krijgt in wie je werkelijk bent én tegelijkertijd kan zien welke overtuigingen en denkpatronen je in de weg (kunnen) zitten om dit ten volle te leven.

Verrassend!

De uitwerking van Human Design in dit boek, het eerste boek (mijn fundament), is bijzonder plezierig om te lezen. Allereerst omdat het in  het Nederlands is! De informatie is ongelooflijk waardevol, maar niet in een hap te verteren en te verwerken. Dit gaat om het begrijpen van jouw energie en mechanismen van hoe die energie beweegt en tot uitdrukking wil komen. Het boek is daarom zo opgebouwd, om eerst te helpen een basis te leggen om jouw type, strategie en autoriteit te begrijpen en te beheersen. Daar ligt de eerste stap om je energieën op één lijn te brengen.

Vervolgens bevat het boek gedetailleerde informatie over jouw gedefinieerde/ ongedefinieerde centers, kanalen, variabelen, profiel en Incarnation Cross.

 

Werk aan de winkel!

Alleen het boek lezen, gaat je niet verder helpen. Pas wanneer je Human Design gaat toepassen in je dagelijks leven, zal je de voordelen ervan ervaren. En dat is ook zo mooi aan dit boek: elk hoofdstuk bevat praktische handvaten die helpen om écht te gaan leven volgens jouw unieke design. Denk hierbij aan een advies voor het inzetten van een essentiële olie, journal en reflectievragen, praktische tips en affirmaties.

“Kennis en dus ook Human Design is gereedschap, en zoals alle gereedschap, ligt zijn impact in de handen van de gebruiker”

Human Design en Essentiële olie

En dan komt de passie van Esther erbij: essentiële olie! Bij de uitwerking van de 9 centers en de 4 gene keys worden essentiële olien geadviseerd. En daar is zij nu mee aan het experimenteren en haar ervaringen zal zij tijdens een workshop op 22 maart 2024 ook met jou delen.

Een van die oliën, de lemon, gebruikt zij al dagelijks;

“De frisse geur van citroen brengt focus, concentratie en vitaliteit en dit zijn ideale eigenschappen voor iemand met een gedefinieerd sacraal centrum. Je moet je energie gedurende de dag opgebruiken en lemon olie geeft je hierbij een mentale en fysieke boost”. 

Een die zij zeker in de komende weken gaat toepassen is de Cypress;

“Cypress helpt je met het leven mee te bewegen, open te staan om dingen op een andere manier aan te vliegen en niet altijd de volledige controle te willen houden. Ook als je vastzit in oude patronen of overtuigingen die zo vertrouwd voelen, helpt cypress olie deze los te laten en nieuwe, gezondere patronen te ontwikkelen”. 

 

22 maart – Human design (lezing) en essentiële olie

Wordt jij – net als wij – nieuwsgierig naar jouw Human Design? Kom dan op vrijdag 22 maart naar een lezing van Suzanne. Van 13.00 tot 16.00 uur zullen Suzanne en Esther een inspirerende middag verzorgen in de praktijkruimte van Vitality2improve aan de Wagendijk 1a in Kockengen.  Inschrijven kan via een bericht aan Esther: [email protected] of 06-46183348.

Praktijkruimte Vitality2improve aan de Wagendijk 1a in Kockengen

 

NB. Wil jij tijdens deze bijeenkomst al een samenvatting van jouw unieke Human Design? Geef dan jouw geboortenaam, geboorteplaats en geboortetijd (als je die weet; en anders bij benadering) ook door. Kosten hiervoor bedragen EUR 49,–.

NB. Natuurlijk kun je ook direct het hele boek bestellen via www.leanmind.nl. Bestel je het boek na deze bijeenkomst? Dan wordt de EUR 49,–  in mindering gebracht op jouw bestelling.