Boksen is kicken!

Zo maar een uitspraak van een van onze deelnemers aan een workshop. Twijfelt en met lichte weerstand kwam deze persoon binnen, bij de workshop die met en door het team was georganiseerd. Hoe gaaf dat iemand na de workshop de deur uit loopt met een grote grijns, roept ‘Boksen is kicken!’ en vraagt wanneer de volgende workshop gepland kan worden?!

Boksen is kicken

Maar voor de duidelijkheid: in onze workshops gaan we niet kickboksen. Boksen is in onze workshops een middel en regelmatig een metafoor. Een voorbeeld van een van onze workshop, Outside the box!

Introductieworkshop Outside the box?
Een kennismaking met jouw eigen lichaamstaal en reacties om optimaal te kunnen presteren!

Een stevig fundament zorgt voor stabiliteit, rust en betere samenwerking en communicatie. En dat kan weer zorgen voor een vermindering van stress, irritaties en frustraties. Ook leer je sneller en makkelijker hulp te vragen, en neem je de regie over je eigen keuzes en leven, waardoor jouw prestaties en inzetbaarheid worden vergroot.

Tijdens deze introductieworkshop – waarbij wij boksen gebruiken – maak je kennis met jouw eigen vaardigheden en gedrag door een combinatie van beweging, motivatie en personalisatie. De oefeningen in de workshop zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beïnvloeding, besluitvaardigheid, reactievermogen, concentratie, doelgerichtheid en emotie-regulatie. Bewustwording en inzicht zijn hierbij sleutelwoorden.

Je hoeft niet te kunnen boksen om aan deze workshop mee te doen. Makkelijk zittende kleding is prettig, een flesje water mee ook!

Werk aan de winkel?!

Werk aan de winkel?! Of op zoek naar een workshop als kennismaking met onze methode, in het kader van teambuilding, teamontwikkeling of ter invulling een thema, zoals samenwerken, communicatie of doel- en resultaatgerichtheid? Wat de aanleiding is, bij ons ben je aan het juiste adres!

Interactieve workshops. Altijd goed!

De workshops van Vitality2improve zijn interactief, waarbij boksen een element is dat eigenlijk altijd wel terugkomt. Boksen als metafoor. Een paar reacties van deelnemers aan een van onze workshops, die gemiddeld genomen met een 8,6 worden gewaardeerd… en daar zijn wij best trots op!

Heb je de verwachte kennis opgedaan tijdens de workshop?

    • Zeker
    • Meer dan verwacht
    • Positief verrast
    • Wat een toffe training!!
    • Wist niet echt wat is moest verwachten maar zeker een aantal punten opgestoken.
    • Jazeker, het was anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd. Boodschap blijft goed hangen
    • Het was wel verfrissend vergeleken met de andere cursussen die worden gegeven. Ik ben wel benieuwd wat dan de langere trajecten allemaal precies inhouden.

Wordt je al enthousiast?!

Neem dan contact op met René of Esther. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Of download de brochure met ons volledige aanbod: Aanbod Vitality2improve 2023_def

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve

 

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #teamontwikkeling #preventie #vitality2improve #workshop #training #boksen