Aandacht voor ontspanning

Aandacht voor ontspanning. Dat zou iedereen elke dag mogen doen. En daar is niets zweverigs aan! Aandacht voor ontspanning is aandacht voor je lichaam; het ‘huis’ waarin jij woont. En die aandacht kun jij op een hele makkelijke manier ontvangen. Via een massage!

Onder druk

We leven in een drukke tijd waarin veel mensen stress ervaren, zowel fysiek als mentaal. Sociale druk. Hoge werkdruk. Maar ook uitputtingsklachten door bijvoorbeeld ‘verkeerde’ voeding. Stress heeft een grote invloed op ons lichaam én op onze geest. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Heb je klachten of zoek je gewoon een stukje rust?

Vitality2improve kan daar een oplossing voor bieden: een massage. Een massage kan je fysiek helpen om klachten te verminderen, maar door te ontspannen verminder je ook de stress. Wij kijken samen met jou waar je behoefte aan hebt en waar jij je het prettigst bij voelt.

Wat is een massage?

Bij een massage hebben veel mensen het volgende beeld: het strelen, kneden, rollen en persen van de huid en spieren, dat zorgt voor ontspanning. Dit klopt deels! Het uitgangspunt van de meeste massagebehandelingen is hetzelfde: ontspannen, om het lichaam weer in balans te brengen en je een goed gevoel te geven. Maar hoewel de meeste behandelingen hetzelfde uitgangspunt hebben, zijn er veel verschillende technieken om dit te realiseren. Dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd meer dan 250 (!!) vormen van massagetherapieën zijn. Vitality2improve heeft daarin een selectie gemaakt wat zij aanbiedt, met voor ieder wat wils!

Aandacht voor ontspanning

Gun jezelf de tijd en aandacht voor jezelf en geniet van een heerlijke ontspannende of stevige massage!

Vitality2improve is een mobiele massagepraktijk. Wij masseren op locatie zoals bij jou thuis, op kantoor (mooi cadeau van de werkgever!) of op onze locatie in Kockengen (tussen Utrecht en Amsterdam). 

Meer weten? Of een massage boeken?

https://www.vitality2improve.nl/massages/

#selfcare #massage #ontspanningsmassage #sportmassage #stoelmassage #ontspanning #vitaliteit #preventie #vitality2improve #massagethuis #massageopkantoor #massagetijdensevent