In geuren en kleuren

Iets in geuren en kleuren vertellen. Dat gezegde kennen we vast allemaal. Het betekent iets uitvoerig en met treffende bijzonderheden vertellen. Bewust dit gezegde gekozen, terwijl Vitality2improve eigenlijk helemaal niet van de geuren en kleuren is. Althans, niet hoe de meeste mensen dit gezegde zullen interpreteren. Wij zijn meer van het doen en laten ervaren dan vertellen. En

Sinds kort hebben we een nieuw component aan onze dienstverlening toegevoegd. Essentiële oliën van doTERRA. In alle geuren en kleuren ;-).

Verschillende toepassingen

Essentiële olie gebruiken wij bij onze massages, bijvoorbeeld om de gemoedsrust van onze cliënten te stimuleren door middel van het toepassen van olie in een diffuser of door het te mengen in een dragerolie, waarmee wordt gemasseerd. Het toepassen hiervan noemen we aromatherapie. De intense geur kan de massage extra voordelen geven en de cliënt een completere ervaring bieden. De gezondheidseffecten kunnen per olie verschillen. Daarover zullen we in een ander artikel meer vertellen.

Ook in onze trainingen kunnen wij op verzoek essentiële oliën toepassen, bijvoorbeeld

  • stress reduceren met bepaalde geuren
  • het lichaam, de chakra’s en organen in balans brengen
  • blokkades op laten lossen en emoties beter laten ‘verteren’

Daarnaast zul je in ons kantoor in Kockengen regelmatig een van de heerlijke motiverende of rustgevende blends ruiken. Ervaar zelf van essentiële oliën voor je  kunnen betekenen.

Meer informatie?

Lees meer over essentiële oliën op de pagina die wij daarvoor hebben aangemaakt. En volg ons op Instagram (@vitality2improve_doterra) of Facebook.

René van Rijnsoever – [email protected] – 06-21170910
Esther van Rijnsoever – Ockeloen – [email protected] – 06-46183348

www.vitality2improve.nl