Extra praktijk/kantoor- én trainingsruimte in ons kantoor in Kockengen!

Extra praktijk/kantoor- én trainingsruimte in ons kantoor in Kockengen!

Tijdens onze vakantie is er hard gewerkt door de verhuurders van ons kantoor… Op ons verzoek is de vlizo-trap naar de bovenverdieping – wat voorheen opslag/ bergruimte was – vervangen door een vaste trap en is de ruimte in een kantoor/ praktijkruimte én een trainingsruimte verdeeld. We kunnen dus ook groepen ontvangen in ons nieuwe kantoor. We hebben het op het moment van verschijnen van dit bericht nog niet af en in het echie gezien, maar de eerste foto’s beloven veel moois… Wij hebben dus niet 1 praktijkruimte, maar daarnaast nog een extra praktijk/kantoor- én trainingsruimte in ons kantoor in Kockengen!

Trainingen en workshops

Naast de 1-op-1 trainingen/ coaching, kunnen wij nu ook op onze eigen locatie groepen ontvangen voor een workshop of training! Houdt onze website en socials in de gaten voor ontwikkelingen op dit vlak.

In onze persoonsgerichte programma’s, workshops en trainingen ligt de nadruk op handelingsgericht leren en ervaringsgericht werken. Onder leiding van ervaren, gecertificeerde trainers wissel je ervaringen en vraagstukken uit en wordt er gewerkt met zowel individuele opdrachten als groepsopdrachten. Er worden verschillende werkvormen ingezet om het leereffect te vergroten. Daarbij kunnen ook fysieke oefeningen worden gebruikt, waarbij je voornamelijk aal boksen moet denken. De individuele opdrachten en groepsopdrachten worden geanalyseerd en besproken: je krijgt praktische tips en bruikbare suggesties die jou in staat stellen om jouw gedrag, vaardigheden en communicatie te verbeteren en te versterken.

Aan het einde van het programma of individueel traject stel je een persoonlijk actieplan op: jouw voornemens zijn natuurlijk niet vrijblijvend, maar worden omgezet naar concrete acties in jouw dagelijks leven. Zo kun jij het borgen en iedere dag successen vieren!

 

Is er een onderwerp of situatie waarover jij met een van ons van gedachten wilt wisselen?

Neem dan contact op met René of Esther.

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve