21 dagen, 21 vragen

Wat denk jij, als je de titel van dit bericht leest: 21 dagen, 21 vragen? ‘Daar heb je weer een van de vele challenges…’. Of ken jij Vitality2improve een beetje, en weet jij dat René en Esther daar niet zo van zijn, challenges en goede voornemens maken?

21 dagen, 21 vragen

Wij hebben een uniek aanbod voor jou gemaakt. Je krijgt 21 vragen in 21 dagen om kennis te maken met onze manier van coachen (of: trainen, zoals wij dat liever zeggen). Echt kennismaken met ons, dat kan eigenlijk alleen als wij fysiek met jou aan de slag gaan. Wij gebruiken immers fysieke oefeningen, zoals boksen, tijdens  onze trainingen. We kunnen je wel laagdrempelig kennis laten maken met verschillende vragen die wij kunnen stellen tijdens onze trainingen en de manier van stellen van vragen.

Maar weet je wat het allermooiste is tijdens dit 21-daags vragenvuur? Je ontdekt gelijk al veel over jezelf!

  • Je wordt je meer bewust van hoe jij denkt en handelt
  • Je krijgt meer inzicht in jezelf en snapt jezelf beter
  • Je kijkt met een frisse nieuwe blik naar jezelf na deze 21 dagen

Waarom 21 vragen (of dagen)?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 21 dagen lang genoeg zijn om een bepaalde gewoonte aan of af te leren. Dat is natuurlijk niet altijd zo; besluiten om iedere dag minimaal 8 glazen water te drinken zul je mogelijk sneller aanleren dan het verminderen van perfectionistisch gedrag. Sommige patronen en gewoontes kunnen heel hardnekkig zijn. Waarom dan 21 vragen? Elke vraag die je krijgt, zou een positief effect kunnen hebben op hoe jij je voelt, zowel fysiek als mentaal. En als jij na die 21 dagen denkt, ‘Ik ben nog niet klaar…’of ‘Ik wil verder!’, dan zeggen wij natuurlijk geen nee. Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou klaar liggen.

Waarom zou je hier aan mee doen?

Een coach stelt je heel veel vragen. Welke vraag voor welke coachklant een doorbraak gaat zijn, kan je van te voren niet zeggen. Dat is voor iedereen anders. Wel weten wij dat het antwoord op iedere vraag helpt in je persoonlijke ontwikkeling en het versteken van jouw fundament. Goede vragen blijken keer op keer een kantelpunt te zijn, een versneller of katalysator. Zonder die vragen zou je zelf niet verder gekomen zijn. En dát is voor ons de reden geweest om een aantal van die vragen te bundelen. Vragen die je antwoorden geven op dingen die je bewust of onbewust bezig houden. Of liever gezegd: je geeft jezelf antwoorden; het antwoord zit immers in jezelf. Het zijn ook vragen die je helpen ontwikkelen. Of die duidelijk maken waar jouw ontwikkelwens zit. Vragen die je aan het denken zetten. En aan het handelen!

Hoe werkt het?

Vitality2improve werkt met een online omgeving, waarin jij de 21 vragen kunt beantwoorden, op het tempo dat jou uitkomt. Je bepaald zelf of je iedere dag met de vragen aan de slag gaat of dat je ze opspaart en een paar tegelijk doet, op welk tijdstip en hoeveel tijd je eraan besteed. En het mooie is: je kan een vraag ook al deels invullen, en op een ander moment aanvullen. En het mooie is: je kunt ook altijd jouw antwoorden van eerdere vragen teruglezen. Vervolgens – na de 21 dagen – hebben we een afrondend coach/reflectiegesprek van 1 uur.

Nadat je je hebt ingeschreven en betaald, ontvang je een introductiemail met uitgebreide uitleg van en de link naar de online omgeving waar je deze 21 vragen kunt beantwoorden. Iedere dag wordt er een vraag onthuld, 21 dagen lang. Afhankelijk van jouw persoonlijke instellingen in de online omgeving, krijg je iedere dag een emailnotificatie als de volgende vraag voor jou klaar staat. De antwoorden zijn puur voor jezelf, je hoeft ze niet te delen. Ook niet met mij. Maar dat mag natuurlijk wel.

Wat kost het?

Wat kosten deze 21 (spamvrije!) emailberichten met 21 vragen? Wij vragen € 75,00 (inclusief BTW) voor dit vragenvuur dat vanaf 1 maart 2022 beschikbaar is. Het vragenvuur waarmee jij zelf aan de slag kan en een persoonlijk account in onze online omgeving krijgt, die je een jaar lang kunt gebruiken! En schrijf je je voor 1 maart 2022 in, dan krijg je 10 vragen (in weer 10 dagen) cadeau. Dan kun je dus met 31 in plaats van 21 vragen aan de slag.

Doe je mee?

Klik op deze link om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Na ontvangst van jouw betaling wordt de online omgeving voor jou opengezet. De eerste vraag zal op 1 maart verschijnen (of –  als jij later dan 1 maart aanmeldt – direct daarna). Je kunt eerder al jouw profiel pimpen en je een beetje inlezen.

Meer weten of een andere vraag?

Neem dan contact op met René en Esther.
Of kijk op www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve