DoTERRA AromaTouch™ Techniek

Nieuw! Je kunt nu ook bij Vitality2improve terecht voor een DoTERRA AromaTouch™ Techniek behandeling.

De AromaTouch™ is een simpele, maar toch krachtige manier om iedereen de kracht van essentiële oliën te laten beleven. Verschillende factoren in ons dagelijks leven zijn van invloed op ons algeheel welzijn. De zorg voor anderen, verdriet om het verlies van een dierbare, frustraties over school, stress van het werk, uitgeput na een sporttraining of een andere reden waardoor jij niet lekker in je vel zit. In al die gevallen kan de AromaTouch™ helpen. De helpende werking is een combinatie van de menselijke aanraking in combinatie met specifieke oliën van DoTERRA die worden gebruikt.

DoTERRA AromaTouch™ Techniek

Tijdens de AromaTouch™  worden 8 essentiële oliën van DoTERRA gebruikt, tegelijk met een zachte subtiele aanraking langs energiebanen en viscerale contactpunten van de rug, het hoofd en de voeten.
Wanneer je het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt door het sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel in balans te brengen, kan het lichaam herstellen van binnen uit. Elke essentiële olie in de AromaTouch™ is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen. Deze behandeling is geen massage, maar een zachte ritmische “touch”, die mede door gebruik van de olie tot diep in het lichaam doordringt en het lichaam ondersteunt dáár waar nodig is. Een AromaTouch™ behandeling duurt circa 45 minuten.

NB. De AromaTouch™ kent specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen wat het een veilige en effectieve manier maakt om de volledige voordelen van essentiële oliën te ontvangen. De AromaTouch™ is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam!

Waarom een DoTERRA AromaTouch™ ?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je deze behandeling kunt boeken. De belangrijkste heb ik hieronder samengevat. De AromaTouch™:

  • is eenvoudige en tegelijk doeltreffende methode
  • zorgt voor een diepe en intense ontspanning
  • is een prachtige combinatie tussen Oosterse en Westerse geneeswijzen
  • ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
  • helpt o.a. bij stress, emoties, depressieve klachten, pijnklachten en chronische klachten
  • is zacht, vriendelijk en helend, waarbij wij gebruik maken van jouw energiebanen en viscerale contactpunten

Meer informatie?

Neem contact op met Esther of kijk op de website voor meer informatie.

Wil je meer weten over de oliën van DoTERRA? Neem dan ook contact met Esther op of kijk op de website van DoTERRA! Als je wilt bestellen, help ik je graag verder (zodat je met korting kunt bestellen. Altijd fijn, toch!?)