Aan de slag, zowel fysiek als online.

Outside the box! De aanpak van Vitality2improve is gebaseerd op ervaringsgericht leren (en daarbij gebruiken wij voornamelijk boksen!), op basis van de fasen herkennen-erkennen-aanpakken-volhouden.
Naast het individueel leren (door middel van de fysieke training/ coaching) zijn online leren en ook social learning – van elkaar leren – een steeds belangrijker onderdeel aan het worden van het aanbod van Vitality2improve. Aan de slag, zowel fysiek als online.

Online leren

Online leren is een vorm waarbij online modules en opdrachten (e-learning), simulatieprogamma’s, groepslessen en groepsprogamma’s kunnen worden gevolgd. En dat wordt al dan niet ondersteund met webinars, whitepapers, YouTube-filmpjes en online kennisbijeenkomsten. Het online leren wordt gecombineerd met social learning, een vorm van leren die vaak onbewust al plaatsvindt. Social learning houdt in dat mensen leren van andere mensen door middel van observeren, nabootsen en interactieve elkaar. Deze informele vorm van leren is misschien wel de belangrijkste aanjager van het ontwikkelen van praktische vaardigheden, naast de communicatie vaardigheden.

Hoe doen wij dat dan, het combineren van fysiek en online?

Onze fysieke trainingen 1-op-1 en in groepen vinden wij supertof om te doen, en daar zit vooral ook de kracht van onze oefeningen, omdat je goed voelt wat de meerwaarde is om het anders te doen (in plaats van dat je cognitief in staat bent het te snappen). De factor tijd en prioriteit krijgen helaas ook regelmatig de overhand op het effectief kunnen doorpakken in korte tijd. En omdat wij het belangrijk vinden om tóch met jou in verbinding te blijven, hebben wij een online leeromgeving ingericht. In deze leeromgeving gaan wij steeds meer content (‘leerlijnen’) aanbieden, om onze fysieke trainingen door middel van extra opdrachten extra kracht bij te zetten en vooral ook inzichten te laten opdoen. De eerste leerlijn die per 1 november live gaat is ‘Rust in je hoofd’.

Rust in je hoofd

Zou het niet heerlijk zijn: rust in je hoofd? En daardoor minder stress en ruimte om maximaal te genieten van het leven?
Deze leerlijn gaat aan de slag met de kracht van jouw gedachten en dat zal – als het goed is – gaan leiden tot rust in jouw hoofd. Want rust in je hoofd is goed te ontwikkelen, stap voor stap. Hoe? Wij nemen jou in 7 stappen mee – en ondersteunen dat waar nodig met een fysieke training – om Rust in je hoofd te gaan ontwikkelen. Je doet een aantal verhelderende en inspirerende oefeningen, waardoor je bewuster in het leven komt te staan, prioriteiten helder krijgt en daardoor beter met je tijd kunt omgaan.

Interesse? Stuur dan een berichtje naar Esther en zij zal jou een aanmeldlink toesturen.
Aan de slag, zowel fysiek als online.

Meer weten?

René van Rijnsoever – [email protected] – 06-21170910
Esther van Rijnsoever – Ockeloen – [email protected] – 06-46183348

www.vitality2improve.nl

Vitality2improve is de doorbraakspecialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, zowel voor individuele personen als voor teams.

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #rust #leiderschap #vitaliteit