Doe jezelf eens een massage cadeau

Doe jezelf eens een massage cadeau

Misschien hebben jullie dit bericht al vaker voorbij zien komen (begin 2023):

Sinds vijf jaar kom ik regelmatig bij iemand thuis om 1,5 uur een ontspanningsmassage te geven. De dame in kwestie is inmiddels 89 jaar oud. De laatste maanden kom ik hier zelfs iedere week. Dadels, water en M&M’s staan altijd klaar. We hebben mooie gesprekken over van alles en nog wat maar soms zeggen we even niets. Iedere week kijk ik ernaar uit om naar haar toe te gaan. Wat mij betreft doe ik dit nog vele jaren. Wil ik toch even met jullie delen. 😃☀️🙏🏻

Waarom zou je een massage boeken?

Wij praten er liever niet over, maar laten het jou liever ervaren. Wat zou iets voor jou zijn? Een sport- of ontspanningsmassage? Een zwangerschapsmassage? Of een stoelmassage? Er is van alles mogelijk, thuis, op onze locatie aan de Wagendijk 1a in Kockengen of bij jou op het werk! Dus boek eens een massage. Of geef eens een massage cadeau!

Een paar positieve effecten van een massage?

Een massage…

  • vermindert stress
  • geeft je nieuwe energie
  • verbetert je gezondheid
  • geeft verlichting bij gespannen spieren
  • stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling

en zo kunnen wij nog meer redenen noemen. Een massage is een cadeau voor jezelf en puur genieten!

Wat is een massage?

Bij een massage hebben veel mensen het volgende beeld: het strelen, kneden, rollen en persen van de huid en spieren, dat zorgt voor ontspanning. Dit klopt deels! Het uitgangspunt van de meeste massagebehandelingen is hetzelfde: ontspannen, om het lichaam weer in balans te brengen en je een goed gevoel te geven. Maar hoewel de meeste behandelingen hetzelfde uitgangspunt hebben, zijn er veel verschillende technieken om dit te realiseren. Dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd meer dan 250 (!!) vormen van massagetherapieën zijn. Vitality2improve heeft daarin een selectie gemaakt wat zij aanbiedt, met voor ieder wat wils!

Vitality2improve is een mobiele massagepraktijk

Wij masseren op locatie zoals bij jou thuis, op kantoor (mooi cadeau van de werkgever!) of op onze locatie in Kockengen (tussen Utrecht en Amsterdam)
Meer weten? Of een massage boeken? https://www.vitality2improve.nl/massages/

#selfcare #massage #ontspanningsmassage #sportmassage #stoelmassage #ontspanning #vitaliteit #preventie #vitality2improve #massagethuis #massageopkantoor #massagetijdensevent