On Guard

On Guard, voor een krachtig immuunsysteem!

Dat groente en fruit helpt om je weerstand te verhogen, dat weet je al. Maar weet je ook dat je van je appel een extra kruidige lekkernij kunt maken door er een druppel On Guardā„¢ olie aan toe te voegen?

INGREDIƋNTEN

 • 2 appels
 • 1/2 citroen of 2 druppels Lemon essentiĆ«le olie
 • 1-2 druppels On Guardā„¢ essentiĆ«le olie

BEREIDINGSWIJZE

 1. Was de appels, haal het klokhuis er uit en snijd in plakjes.
 2. Doe de appeltjes in een bakje. Sprenkel het citroensap of citroen olie er overheen.
 3. Vul het bakje met water totdat de appeltjes net onder staan. Meng de On Guardā„¢ olie er doorheen.
 4. Zet in de koelkast. Wanneer je de appel gaat serveren giet je het water af.

Eet smakelijk!

Wat is On Guard?

On Guardā„¢Ā  is een van de meest populaire blends van doTERRA, en een musthave vanwege zijn ongelooflijke voordelen. On Guardā„¢ kan ook een heerlijke (en voedzame) smaak geven aan warme dranken en desserts! Een kruidige mix van Wilde Sinaasappelschil, Kruidnagel, Kaneelschors, Eucalyptusblad en Rozemarijnblad/bloem essentiĆ«le oliĆ«n. Deze blend is echt een smaakmaker en werkt energiegevend en verkwikkend.

Ervaar de geweldige voordelen van doTERRA On Guardā„¢ en andere geselecteerde essentiĆ«le oliĆ«n die speciaal zijn gekozen om de natuurlijke functies van je immuunsysteem te ondersteunen.

Meer lezen? onguard-oil

Essentiƫle oliƫn

EssentiĆ«le oliĆ«n zijn de aromatische verbindingen van een plant. Ze kunnen mega effectief zijn in het ondersteunen van je gezondheid met slechts enkele druppels, doordat essentiĆ«le olie heel geconcentreerd zijn en door de celwand kunnen doordringen. Let er altijd goed op je niet zomaar elke essentiĆ«le olie in kunt nemen en dit zeker niet in grote hoeveelheden wilt doen. Kijk naar de herkomst van de olie en zoek naar bewijs dat je olie ook daadwerkelijk 100% pure essentiĆ«le olie is zonder synthetische toevoegingen. Om deze reden gebruiken wij allĆ©Ć©n de oliĆ«n van doTERRA, zeker voor intern gebruik. Elke batch olie wordt uitvoerig getest en de oliĆ«n worden duurzaam en biologisch verkregen. Meer leren over essentiĆ«le oliĆ«n kan in eenĀ Introductie MasterclassĀ en essentiĆ«le oliĆ«n bestellen kanĀ hier online.

De meest voordelige manier om je oliƫn in huis te halen

Kun jij ook niet wachten totdat je met essentiĆ«le oliĆ«n jouw gezondheid kunt versterken? Of ben je benieuwd wat de oliĆ«n naast de keuken nog meer voor je kunnen doenā€¦? Leuk dat je klaar bent om in de geweldige wereld van essentiĆ«le oliĆ«n te stappen!Ā Je kunt oliĆ«n direct in onzeĀ doTERRA shopĀ kopen. Maar wanneer je nu al weet dat je waarschijnlijk dit jaar meer dan Ć©Ć©n olie wilt bestellen dan ben je voordeliger uit door het openen van een wholesale account. Dat is een lidmaatschap waarbij je het gehele jaar 25% korting krijgt op al je aankopen.

 • Optie 1:Ā Betaal 25,- euro om je account te openen en selecteer de oliĆ«n die je wilt hebben voor je eerste bestelling.
 • Optie 2: Start je account met een starterskit, bijvoorbeeld de Family Essentials Enrolment Kit, en betaal geen extra 25,- euro.
  • Maandelijkse opties voor gratis producten;
  • Het hele jaar door 25% korting;
  • 10-30% van je aankoopbedrag + verzendkosten terug in punten waarmee je nieuwe oliĆ«n kunt shoppen.

Stap 1

De meest voordelige manier waarop je de oliƫn van doTERRA kunt bestellen is via een kortingsaccount. Dit is in feite je bonuskaart. Je betaalt daarvoor ƩƩnmalig 25,- euro en met een starterskit vervalt die zelfs. Vervolgens koop je daarmee het hele jaar al je producten voor groothandelprijzen, met 25% korting!

Stap 2

Kies eenĀ starterskit of losse oliĆ«n uit. Stuur mij (Esther) een berichtje met je adres, geboortedatum, telefoonnummer en betaalmethode dan maak ik het account voor je aan.
Vertrouwen dat het zelf lukt om online je account aan te maken en bestellen te plaatsen? Volg dan deze stappen:

 • Ga naarĀ mydoterra.com/vitality2improve
 • Klik op Join & Save voor een kortingsaccount of op Shop voor een Ć©Ć©nmalige order zonder korting.
 • Selecteer Wholesale Customer
 • CreĆ«er je account door je gegevens in te vullen en een wachtwoord aan te maken.
 • Let op dat je het ID # 11609813 van Vitality2improve hebt als Wellness Advocate.
 • Selecteer de starterskit die je wilt hebben.
 • Of selecteer het losse kortingsaccount en voeg daar de losse oliĆ«n/producten aan toe.
 • Als je vragen hebt mag je me altijd eenĀ mailĀ sturen!

Stap 3

Wacht totdat je oliƫn binnen zijn en stuur mij (Esther) een berichtje! Dan kunnen we contact hebben zodat ik je persoonlijk kan spreken over jouw gezondheidsdoelen en hoe je de oliƫn daarvoor kunt inzetten. Daarnaast ontvang je van mij een welkomstpakketje, fijne informatiebronnen en ben ik jouw hulplijn om je op weg te helpen in de wereld van essentiƫle oliƫn!

Meer leren over essentiĆ«le oliĆ«n en hoe je ze effectief en veilig kunt inzetten om je fysieke- en emotionele gezondheid (en die van je gezin) kunt ondersteunen? Kom naar een gratisĀ Introductie MasterclassĀ of mail mij!

Je ontvangt niet alleen de olie

Wanneer je een wholesale account opent bij ons ontvang je niet alleen deze geweldige oliƫn (wat op zich al behoorlijk life changing is!). Je ontvangt ook:

 • Introductie PDF om de wereld van essentiĆ«le oliĆ«n te ontdekken;
 • Toegang tot onze besloten Facebook groep;
 • Tips, tricks & inspiratie!

Zorg dat je bij je inschrijving het ID# 11609813 vermeld.