Wat wil jij voor elkaar boksen?

Wat wil jij voor elkaar boksen?

Iedere dag worden wij blootgesteld aan verschillende uitdagingen en verleidingen, groot en klein. En daarnaast sociale druk en maatschappelijke normen. Dat heeft bij veel mensen overbelasting of gevoel van disbalans tot gevolg…

Wil jij hier verandering in brengen, en daarbij niet alleen praten maar ook fysiek aan de slag? Vitality2improve zet boksen in als middel om persoonlijke groei te helpen realiseren. Zowel 1-op-1 als voor teams. Wat wil jij voor elkaar boksen?

Triple A

Wij werken volgens onze triple A-methode:

  • APK – Wij helpen jou met het inventariseren en in kaart brengen van de behoeftes en wensen op het gebied van vitaliteit. Deze intake is kosteloos en vrijblijvend.
  • Aanpak – Op basis van jouw behoeftes en wensen op het gebied van vitaliteit, komen wij met een voorstel op maat. Iedereen is immers uniek!
  • Aanbod – Wij helpen jou bij het zoeken van de meest geschikte partijen in de markt om jouw vitaliteitsdoelstelling te realiseren. Vaak zijn wij dat zelf, maar we werken ook samen met verschillende partijen met een specifieke expertise.

Wordt je al enthousiast?!

Neem dan contact op met René of Esther. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw persoonlijke of teamdoelstellingen voor elkaar te boksen. Of download de brochure met ons volledige aanbod: Aanbod Vitality2improve 2023_def

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve

 

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #teamontwikkeling #preventie #vitality2improve #workshop #training #boksen