Stoelmassage bij bedrijven en evenementen

Stoelmassage bij bedrijven en evenementen

Wist je dat een stoelmassage een effectief middel is om medewerkers fit en vitaal te houden? Klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten of overbelaste nekspieren worden door de stoelmasseur vakkundig aangepakt. En dit kan ziekteverzuim, kosten en ongemak voorkomen. Daar heeft niet alleen die ene medewerker profijt van, maar ook de rest van de organisatie!

Ook bij evenementen kunnen stoelmassages ingezet worden om bezoekers een goed gevoel mee te geven. En een boodschap: een stoelmassage – die doorgaans 15 tot 20 minuten per persoon duurt – brengt niet alleen ontspanning, maar ook plezier! Omdat er door de kleren heen wordt gemasseerd en geen olie wordt gebruikt, is deze vorm van massage laagdrempelig, effectief en makkelijk in te plannen.

Wat zeggen onze klanten?

“Iedereen kijkt uit naar de masseur die elke 4 weken bij ons op kantoor langs komen. Hij is zeer vakkundig en vriendelijk”.

“De medewerkers vinden het fijn om even te ontspannen en om er dan weer met nieuwe energie tegenaan te gaan”.

Waarom stoelmassage?

Een stoelmassage – en ook een sport- of ontspanningsmassage – is om verschillende redenen een goed idee. Bijvoorbeeld:

  • Om medewerkers fit en vitaal te houden
  • Om bewustwording onder medewerkers te creëren
  • Om ziekteverzuim te voorkomen
  • Om klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders of rugklachten  onder handen te nemen
  • Als beloning voor het behalen van een doelstelling
  • Als motivatie tijdens een piekperiode op het werk
  • Als klantenmagneet op een evenement

 

Hoe werkt een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciale massagestoel. De bedrijfsmassage duurt 15 of 20 minuten; een gewaardeerde pauze! Werknemers kunnen hun kleding aanhouden; er wordt geen olie gebruikt. De massage zal vooral gericht zijn op hoofd, schouders, nek, rug en armen door middel van diverse knedingen en drukpunten. De massage wordt afgerond met een aantal activerende handgrepen zodat elke medewerker daarna gelijk weer fit aan het werk kan.

 

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. Uiteraard mag je me ook even bellen of een bericht per whatsapp sturen (06-21170910).

Massage & wellness

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve