Werk aan de winkel?!

Werk aan de winkel?! Of op zoek naar een workshop als kennismaking met onze methode, in het kader van teambuilding, teamontwikkeling of ter invulling een thema, zoals samenwerken, communicatie of doel- en resultaatgerichtheid? Wat de aanleiding is, bij ons ben je aan het juiste adres!

Interactieve workshops. Altijd goed!

De workshops van Vitality2improve zijn interactief, waarbij boksen een element is dat eigenlijk altijd wel terugkomt. Boksen als metafoor. Een paar reacties van deelnemers aan een van onze workshops, dieg gemiddeld genomen met een 8,6 worden gewaardeerd…

Heb je de verwachte kennis opgedaan tijdens de workshop?

  • Zeker
  • Meer dan verwacht
  • Positief verrast
  • Wat een toffe training!!
  • Wist niet echt wat is moest verwachten maar zeker een aantal punten opgestoken.
  • Jazeker, het was anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd. Boodschap blijft goed hangen
  • Het was wel verfrissend vergeleken met de andere cursussen die worden gegeven. Ik ben wel benieuwd wat dan de langere trajecten allemaal precies inhouden.

 

Een kennismaking met jouw eigen reacties om optimaal te kunnen presteren

Tijdens de workshop worden oefeningen ingezet die zijn gebaseerd op belangrijke componenten waar we dagelijks honderden tot duizenden keer mee dealen, zoals beïnvloeding, besluitvaardigheid, reactievermogen, concentratie, doelgerichtheid en emotie-regulatie. Ben jij je er van bewust hoe jij in bepaalde situaties reageert? En welk gevoel je daarbij hebt? Na het aanleren van nieuw gedrag tijdens een gepersonaliseerde oefening is het geen kwestie van oefenen, oefenen, oefenen, maar het gebeurt bijna vanzelf. Iedere keer dat een zelfde situatie zich voordoet, kun je het namelijk opnieuw toepassen! Simpelweg omdat je een succeservaring hebt opgedaan en je de meerwaarde van het nieuwe gedrag echt voelt. 

Doel van de workshop

Een stevig persoonlijk fundament zorgt voor stabiliteit, rust en betere samenwerking en communicatie. En dat kan weer zorgen voor een vermindering van stress, irritaties en frustraties. Ook leer je sneller en makkelijker hulp te vragen, en neem je de regie over je eigen keuzes en leven, waardoor jouw prestaties en inzetbaarheid worden vergroot.

Omschrijving workshop

Tijdens onze workshop ervaar en ontwikkel je vaardigheden en gedrag door een combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en training/ coaching. De oefeningen in de workshop zijn gebaseerd op hedendaagse situaties ten aanzien van bijvoorbeeld beïnvloeding, besluitvaardigheid, reactievermogen, concentratie, doelgerichtheid en emotie-regulatie en worden de executieve functies aangesproken.  Om de executieve functies – de hogere denkprocessen die zorgen voor efficiënt, sociaal en doelgericht gedrag – te stimuleren, gebruiken we tijdens de workshop fysieke oefeningen, waaronder boksen. Boksen is de op een na meest effectieve sport als het gaat om het optimaliseren van de hersenactiviteit, en dan voornamelijk het limbisch systeem. Bewegen activeert het limbisch systeem, het vermogen tot zelfreflectie en het controleren van impulsen.

Wordt je al enthousiast?!

Neem dan contact op met René of Esther. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Of download de brochure met ons volledige aanbod: Aanbod Vitality2improve 2023_def

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve

 

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #teamontwikkeling #preventie #vitality2improve #workshop #training #boksen