Wees welkom op ons kantoor in Kockengen!

Per 1 augustus 2022 hebben wij ons intrek genomen aan de Wagendijk 1a in Kockengen.
Wees welkom op ons kantoor in Kockengen! De koffie of thee staat voor je klaar.

  

Wees welkom op ons kantoor in Kockengen!

Een heerlijke plek, midden in het groen! Na een jaar in het Maximaal Gezond Centrum te hebben gezeten, merkten wij beiden dat – ondanks dat wij ons nog steeds zeer betrokken voelen bij de missie en visie van Maximaal Gezond en het Maximaal Gezond Centrum – dat wij toch een andere omgeving wensen. Een groenere omgeving. Onze trainingen/ coaching en workshops hebben altijd een element van ‘beleven’ in zich. Beleven is in onze visie vaak ook gekoppeld aan buiten. Of het nu onze trainingen/ coaching met boksen of suppen (ja, dat doen we ook!) betreft, of een stiltewandeling, of een ademhalingsoefening… beleving is waar het om draait. Wat doet het met jou? Hoe reageer jij er op? Hoe zou je er op willen reageren? Wat heb je nodig? Naast voelen en ervaren, zorgen we natuurlijk ook dat je het snapt en geven we ook tips en tools om het in jouw dagelijks leven of specifieke situaties in te passen.

 

Veel mogelijkheden!

Naast onze kantoor/praktijkruimte op de begane grond, hebben wij ook een kantoor en vergaderruimte/ trainingsruimte op de 1e verdieping. Dat biedt veel mogelijkheden. Voor onszelf, maar ook voor jou?! Je kunt de ruimte namelijk ook per dagdeel van ons huren. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, groepslessen en individuele sessie.
Interesse? Neem contact op met René of Esther voor de mogelijkheden.

 

Kom het zelf ervaren!

Vitality2improve

Wagendijk 1a, 3628 EP Kockengen

Google Maps

www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve