Vandaag gaan we van start met 21 dagen, 21 vragen!

Het is zover: 1 maart 2022. Nationale Complimentendag. Vandaag gaan we van start met 21 dagen, 21 vragen. En we beginnen met een compliment. Wat goed dat jij je hebt ingeschreven! Of… heb je dat nog niet gedaan?! Aarzel dan niet langer en maak gebruik van dit mooie cadeau aan jezelf: 21 vragen in 21 dagen.

Tijdens het online vragenvuur in deze 21 dagen ontdek je namelijk veel over jezelf!

  • Je wordt je meer bewust van hoe jij denkt en handelt
  • Ook krijg je meer inzicht in jezelf en snapt jezelf beter
  • Het mooiste cadeau? Na deze 21 dagen kijk je met een frisse nieuwe blik naar jezelf

Vandaag gaan we van starten met 21 vragen in 21 dagen.

Waarom zou je hier aan mee doen? Een coach stelt je heel veel vragen. Welke vraag voor welke coachklant een doorbraak gaat zijn, kan je van te voren niet zeggen. Dat is voor iedereen anders. Wel weten wij dat het antwoord op iedere vraag helpt in je persoonlijke ontwikkeling en het versteken van jouw fundament. Goede vragen blijken keer op keer een kantelpunt te zijn, een versneller of katalysator. Zonder die vragen zou je zelf niet verder gekomen zijn. En dát is voor ons de reden geweest om een aantal van die vragen te bundelen. Vragen die je antwoorden geven op dingen die je bewust of onbewust bezig houden. Of liever gezegd: je geeft jezelf antwoorden; het antwoord zit immers in jezelf. Het zijn ook vragen die je helpen ontwikkelen. Of die duidelijk maken waar jouw ontwikkelwens zit. Vragen die je aan het denken zetten. En aan het handelen!

Hoe werkt het?

Vitality2improve werkt met een online omgeving, waarin jij de 21 vragen kunt beantwoorden, op het tempo dat jou uitkomt. Je bepaald zelf of je iedere dag met de vragen aan de slag gaat of dat je ze opspaart en een paar tegelijk doet, op welk tijdstip en hoeveel tijd je eraan besteed. En het mooie is: je kan een vraag ook al deels invullen, en op een ander moment aanvullen. En het mooie is: je kunt ook altijd jouw antwoorden van eerdere vragen teruglezen. Vervolgens – na de 21 dagen – hebben we een afrondend coach/reflectiegesprek van 1 uur.

Nadat je je hebt ingeschreven en betaald, ontvang je een introductiemail met uitgebreide uitleg van en de link naar de online omgeving waar je deze 21 vragen kunt beantwoorden. Iedere dag wordt er een vraag onthuld, 21 dagen lang. Afhankelijk van jouw persoonlijke instellingen in de online omgeving, krijg je iedere dag een emailnotificatie als de volgende vraag voor jou klaar staat. De antwoorden zijn puur voor jezelf, je hoeft ze niet te delen. Ook niet met mij. Maar dat mag natuurlijk wel.

Wat kost het?

Wat kosten deze 21 (spamvrije!) emailberichten met 21 vragen? Wij vragen € 75,00 (inclusief BTW) voor dit vragenvuur dat vanaf 1 maart 2022 beschikbaar is. Het vragenvuur waarmee jij zelf aan de slag kan en een persoonlijk account in onze online omgeving krijgt, die je een jaar lang kunt gebruiken!

Doe je mee?

Klik op deze link om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Na ontvangst van jouw betaling wordt de online omgeving voor jou opengezet. De eerste vraag zal op 1 maart verschijnen (of –  als jij later dan 1 maart aanmeldt – direct daarna). Je kunt eerder al jouw profiel pimpen en je een beetje inlezen.

Meer weten of een andere vraag?

Neem dan contact op met René en Esther.
Of kijk op www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve