Heb jij je al aangemeld voor 21 dagen, 21 vragen?

Maandag 1 maart starten we met een 21-daags (online) vragenvuur. Een vragenvuur waarin jij veel over jezelf gaat ontdekken! Heb jij je al aangemeld voor 21 dagen, 21 vragen? Onlangs hebben we daar een ander artikel over gepubliceerd, met uitleg over deze 21 dagen waarin je 21 vragen ontvangt. Lees dat artikel vooral terug als je nieuwsgierig bent geworden.

Wil jij…

  • Je meer bewust worden van hoe jij denkt en handelt?
  • Meer inzicht krijgen in jezelf?
  • Jezelf beter snappen?
  • Met een frisse nieuwe blik naar jezelf kijken na deze 21 dagen?

Als je op 1 of meer van deze vragen JA hebt geantwoord, ga jij veel waarde ervaren tijdens en na dit vragenvuur!

Heb jij je al aangemeld voor 21 dagen, 21 vragen?

Leuk! Dan ga je over een paar dagen de eerste vraag ontvangen. Als je je nog niet hebt aangemeld, klik dan op deze link om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Na ontvangst van jouw betaling wordt de online omgeving voor jou opengezet. De eerste vraag zal op 1 maart verschijnen (of –  als jij later dan 1 maart aanmeldt – direct daarna). Je kunt eerder al jouw profiel pimpen en je een beetje inlezen.

Wat kost het?

Wat kosten deze 21 (spamvrije!) emailberichten met 21 vragen? Wij vragen € 75,00 (inclusief BTW) voor dit vragenvuur dat vanaf 1 maart 2022 beschikbaar is. Het vragenvuur waarmee jij zelf aan de slag kan en een persoonlijk account in onze online omgeving krijgt, die je een jaar lang kunt gebruiken! En schrijf je je voor 1 maart 2022 in, dan krijg je 10 vragen (in weer 10 dagen) cadeau. Dan kun je dus met 31 in plaats van 21 vragen aan de slag.

Meer weten of een andere vraag?

Neem dan contact op met René en Esther.
Of kijk op www.vitality2improve.nl of https://www.instagram.com/vitality2improve/ of https://www.facebook.com/vitality2improve

 

21 dagen, 21 vragen