Wij kijken uit naar 2022!

2021 ligt alweer bijna achter ons…

Afgelopen jaar is weer een bewogen jaar gebleken. Wij hebben dat natuurlijk ook gemerkt. Deels door afzeggingen van workshops, trainingen en (stoel)massages, maar zeker ook door de vele één op één trainingen die wij hebben mogen verzorgen voor de mensen die dat mentaal héél hard nodig hadden. Ook de vele (stoel)massages die wél door konden gaan, bleken heel hard nodig. Veel mensen zitten vol spanning en onverwerkte emotie of boosheid.

2021 is ook het jaar van veel ontwikkeling bij Vitality2improve. Naast een mooi online programma ‘Rust in je Hoofd‘, waarmee wij veel mensen het juiste gevoel hebben kunnen geven, hebben wij ook uitgebreid met AromaTouch massage en stoelmassage (naast René nu óók Esther) en aromatherapie (het onderhouden en bevorderen van de gezondheid met gebruikmaking van essentiële oliën).

Wij kijken uit naar 2022!

Ook dat zal vast weer een bewogen jaar worden, maar wij denken in mogelijkheden. Mogelijkheden om jou te helpen met je hulpvraag en fysieke en mentale klachten. Voor iedereen die wij hebben mogen helpen, op welke manier dan ook, dank voor het gestelde vertrouwen. En voor iedereen die ons denkt nodig te hebben, wij zijn er voor je!

Prettige feestdagen!

Esther en René