Succesvol of K.O.?!

Stap in persoonlijk leiderschap.

Wil jij ook jouw doelen realiseren door optimaal gebruik te maken van jouw eigen kwaliteiten en talenten? Wil jij je ook bewust zijn van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen? En wil jij weten hoe je dit alles in kan zetten om op een bewuste manier keuzes te maken, zowel zakelijk als privé? 

Laat je niet meer leiden door emoties en onbewuste patronen, maar kies bewust een richting in je leven: succesvol of K.O.!!

 

Succesvol of K.O.?!

Herken je dat ook, dat je keer op keer goede ideeën of voornemens hebt, maar er uiteindelijk weinig van terecht komt? Herken je dat ook, dat je in de waan van de dag niet bezig kunt zijn met jouw doelen, zowel zakelijk als privé? Herken je dat ook, dat jouw eigen emoties en onbewuste patronen belemmerend zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Een kleine aanpassing of nuance, kan al het verschil maken in jouw beleving van succesvol zijn of knock-out…

Waar wil jij succesvol in zijn?

Jij bent zelf de sleutel om het verschil te maken tussen meekabbelen met de stroom of zelf in regie zijn. En die sleutel draag jij al bij je, alleen je zult misschien wel moeten leren hoe te gebruiken.

In onze 2-daagse training Succesvol of K.O.?! leer jij optimaal gebruik te maken van jouw kwaliteiten en talenten, en laat jij je niet leiden door emoties en (onbewuste) gedragspatronen. Wij activeren en stimuleren door middel van onze aanpak – een combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden, wat wij kracht bij zetten door middel van interactieve oefeningen met boksen – jouw doel- en resultaatgerichtheid.

Stap jij met ons in de ring? Samen met jouw collega’s? Of wil je het liever met mensen buiten jouw organisatie doen?

Neem contact op met René of Esther voor meer informatie of een offerte.

#vitality2improve #vitaliteit #leiderschap #persoonlijkleiderschap #succes