Rust in je hoofd!

Rust in je hoofd!

Zou het niet heerlijk zijn: rust in je hoofd? En daardoor minder stress en ruimte om maximaal te genieten van het leven?
Deze online training gaat aan de slag met de kracht van jouw gedachten en vaardigheden. En dat zal – als het goed is – gaan leiden tot rust in je hoofd. Want rust in je hoofd is goed te ontwikkelen, stap voor stap.

Hoe dan?

Wij nemen jou in 7 stappen mee – en ondersteunen dat waar nodig met een fysieke training – om Rust in je hoofd te gaan ontwikkelen:

  1. Rust in je hoofd
  2. Energiebalans
  3. Waarden
  4. Sterke kanten
  5. Beïnvloeders
  6. Dromen & verlangens
  7. Mildheid

Resultaat na het volgen van deze online training?

Je doet inzichten op, zodat je begrijpt waarom dit belangrijk is en hoe het werkt. Je doet een aantal verhelderende en inspirerende oefeningen, waardoor je er ook mee hebt geoefend en bewuster in het leven komt te staan, prioriteiten helder krijgt en daardoor beter met je tijd kunt omgaan.

Vitality2improve

René & Esther vormen samen Vitality2improve: de doorbraakspecialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, zowel voor individuele personen als voor teams. De aanpak van Vitality2improve is gebaseerd op ervaringsgericht leren (en daarbij gebruiken wij in onze fysieke trainingen voornamelijk boksen als metafoor!), op basis van herkennen-erkennen-aanpakken-volhouden. Naast het individueel leren (door middel van de fysieke training/ coaching) zijn online leren en ook social learning – van elkaar leren – een steeds belangrijker onderdeel aan het worden van het aanbod van Vitality2improve.

Online training, óók mogelijk met fysieke coaching!

Deze online training kan ook worden opgevolgd door een fysieke training/ coachsessie door Esther of René. Daardoor snáp je niet alleen waarom rust in je hoofd belangrijk is, maar ga je ook voelen en doorleven wat een paar kleine aanpassingen al voor een groot resultaat voor jou kunnen geven in het dagelijks leven.

 

Inschrijven?

Dat kan! Wij maken gebruik van een online leeromgeving in LearningStone. Als je op de link klikt, kom je in het voorportaal van onze training. Na het afwikkelen van de formaliteiten (oa. betaling van EUR 69 voor toegang tot onze training en indien gewenst een intakegesprek, als jij je ook fysiek wilt laten begeleiden).

 

#vitality2improve #rust #persoonlijkeontwikkeling #training #coaching #rustinjehoofd