“Je bent een kunstenaar”

Complimenten krijgen zijn leuk. Zeker van een arts, die na een stoelmassage van 20 minuten uit de grond van zijn hart zegt: “Je bent een kunstenaar!”

Stoelmassage

Een stoelmassage is een drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij verschillende punten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden bewerkt. Deze massage wordt door de kleding heen gegeven, zonder gebruik van olie. Een stoelmassage zorgt voor ontspanning van de spieren en verbetering van de doorbloeding. Na een stoelmassage voelt u zich alert en energiek, en een verminderde kans op klachten. Kortom: laagdrempelig, activerend en lekker!

En we kunnen meer…

 • Ontspanningsmassage
  Ontvang, geniet en voel de energie weer stromen. Gezond voor je lichaam, goed voor jou! Een heerlijke ontspannende massage, die je weer helemaal los maakt van de dagelijkse hectiek. Een ontspanningsmassage is ronduit genieten. Je doet je lichaam en jezelf er op vele manieren een plezier mee. Je huid ontspant en wordt soepel. Dat geldt ook voor je spieren en zelfs je gewrichten. 
 • Sportmassage
  Ontspannen spieren en lichaam weer in balans! Voel je direct soepeler, fitter en energieker na een stevige sportmassage. Jouw lichaam en spieren komen weer in balans. Een uitkomst bij vermoeide, pijnlijke of gestreste spieren. Een uitkomst bij vermoeidheid en stress of overbelasting.
 • Zwangerschapsmassage
  Ontvang, ontspan en geniet! Alle aandacht en ontspanning voor jou. Geniet van een heerlijke massage, een welkome massage. Want je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf.
 • Hot stone massage
  Ontspannend en intens. Een hot stone-massage is een warmtemassage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een drukkend effect op de spieren. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
 • Lomi lomi-massage
  Laat de energie weer stromen! Een lomi lomi-massage bestaat uit vloeiende en voortdurende bewegingen met de handen en het zachte deel van de onderarmen. Deze massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten en herstelt de vitaliteit. Daarnaast activeert de massage het lymfesysteem en heeft het een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Meer weten? Of wil je dat er bij jou ook een kunstenaar langskomt?

René van Rijnsoever – [email protected] – 06-21170910
Esther van Rijnsoever – Ockeloen – [email protected] – 06-46183348

www.vitality2improve.nl

Vitality2improve is de doorbraakspecialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, zowel voor individuele personen als voor teams.

Daarnaast – uit interesse in 2016 begonnen en van passie en inmiddels werk uitgegroeid – verzorgen wij ook massages; van stoelmassages tot sport- en ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages.

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #rust #leiderschap #vitaliteit #massage #stoelmassage