Rust in je hoofd!

In ons vorige bericht hebben wij aangekondigd dat er naast onze fysieke trainingen (waarbij we regelmatig boksen inzetten) óók online trainingsaanbod beschikbaar komt per 1 november 2021. De eerste leerlijn die wij op deze manier gaan aanbieden is Rust in je hoofd!

Rust in je hoofd!

Veel mensen voelen zich doorgaans onrustig, ontevreden en/ of geleefd. Herkenbaar?
Het verhaal in het filmpje dat wij met jullie willen delen is een krachtige metafoor voor ons bestaan, voor ons leven. Verschillende elementen spelen daarin een rol: pingpongballen (de ‘big rocks’), kiezelsteentjes, zand en bier…

Hoe ziet jouw leven er uit?

Wat zijn de big rocks in jouw leven? Welke big rocks vervullen jou van geluk? En wat zijn dan de steentjes? Dit zijn dingen in jouw leven die onlosmakelijk met jou verbonden zijn, maar vaak meer een middel of noodzaak. En dan het zand… Natuurlijk hebben allemaal de neiging om ons heel druk te maken om ‘zand’. Dit zijn de kleine dingen, het geneuzel in de kant lijn. Denk aan social media, mailtjes op het werk, gesprekjes op de gang, klusjes en andere kleine taken.

De moraal van het verhaal?

Probeer af en toe afstand te nemen en te bedenken wat de pingpongballen zijn in jouw leven en werk. Een groot project voor elkaar krijgen, een studie voltooien of een grote, belangrijke verandering in jouw leven voor elkaar krijgen lukt alleen als je dat de hoogste prioriteit geeft. Soms gaat dit ten koste van het ‘zand’. Maar daar is gelukkig genoeg van en dit raakt nooit op.
En o ja, het biertje… er is altijd tijd om een drankje te doen met die mensen die belangrijk voor jou zijn. Proost!

Aan de slag?

Na de eerste inventarisatie van hoe jouw leven eruit ziet, gaan we aan de slag met belangrijke onderdelen die jou inzicht geven om meer rust in je hoofd te gaan ervaren. Denk aan energiebalans, persoonlijke waarden, sterke kanten, beïnvloeders, dromen & verlangens en mildheid. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met Esther.

Meer weten?

René van Rijnsoever – [email protected] – 06-21170910
Esther van Rijnsoever – Ockeloen – [email protected] – 06-46183348

www.vitality2improve.nl

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #rust #leiderschap #vitaliteit