Aan de slag? Van storm in je lijf naar rust in je hoofd!

In ons vorige bericht zijn wij uitgebreid ingegaan op mogelijke aanleiding en oorzaken van storm in je lijf. En hoe kom jij vervolgens van de storm in je lijf naar rust in je hoofd?

Doorbraakspecialist

Vitality2improve is de doorbraakspecialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, zowel voor individuele personen als voor teams.
Outside the box! De aanpak van Vitality2improve is gebaseerd op ervaringsgericht leren (en daarbij gebruiken wij voornamelijk boksen!), op basis van herkennen-erkennen-aanpakken-volhouden. Naast het individueel leren (door middel van de fysieke training/ coaching) zijn online leren en ook social learning – van elkaar leren – een steeds belangrijker onderdeel aan het worden van het aanbod van Vitality2improve.

  • Online leren is een vorm waarbij online modules en opdrachten (e-learning), simulatieprogamma’s, groepslessen en groepsprogamma’s kunnen worden gevolgd. En dat wordt al dan niet ondersteund met webinars, whitepapers, YouTube-filmpjes en online kennisbijeenkomsten.
  • Social learning is een vorm van leren die onbewust al vaak plaatsvindt. Social learning houdt in dat mensen leren van andere mensen door middel van observeren, nabootsen en interactieve elkaar. Deze informele vorm van leren is misschien wel de belangrijkste aanjager van het ontwikkelen van praktische vaardigheden, naast de communicatie vaardigheden.

Nieuw!

Per 1 november 2021 gaat de leerlijn Rust in je hoofd van start! Wij nemen jou in 7 stappen mee om Rust in je hoofd te gaan ontwikkelen. Want dat kan! Deze leerlijn kun je geheel online volgen (met afstemming per telefoon, chat of mail), en wij ondersteunen dat waar nodig met een of meerdere fysieke trainingen, waarbij wij jou door middel van onze fysieke trainingen het geleerde ook laten doorleven. Op basis van een (kosteloos) intakegesprek, bepalen wij samen wat voor jou een goede aanpak zal zijn.

Meer weten?

René van Rijnsoever – [email protected] – 06-21170910
Esther van Rijnsoever – Ockeloen – [email protected] – 06-46183348

www.vitality2improve.nl

#vitaliteit #persoonlijkeontwikkeling #rust #leiderschap