Het verleden ligt al achter ons, maar de toekomst hebben we grotendeels zelf in handen

Het verleden ligt al achter ons, maar de toekomst hebben we grotendeels zelf in handen

 

Je bent aangekomen op een bepaald punt van jouw leven. Het verleden ligt achter je. En de toekomst heb je grotendeels zelf in handen. Hoe ga jij die toekomst vorm geven? Een deel van die  toekomst ligt al vast met dagelijkse routines, zoals slapen, werken en persoonlijke verzorging. Hoe brengt een gemiddeld iemand die 78 jaar oud wordt gemiddeld door?

 • 28 jaar slapen
 • 10,5 jaar werken
 • 9 jaar tv kijken/ social media
 • 6 jaar klusjes doen
 • 4 jaar eten/ drinken
 • 3,5 jaar school/ opleiding
 • 2,5 jaar persoonlijke verzorging
 • 2,5 jaar winkelen/ boodschappen doen
 • 1,5 jaar in kinderopvang
 • 1,5 jaar woon-werkverkeer

Dan blijft er nog gemiddeld 9 jaar over, die ‘vrij’ is in te vullen. Hoe ga jij die 9 jaar invullen?

Wat is de zingeving van jouw leven, van jouw bestaan?

Hoe wil jij de laatste 9 jaar van een gemiddeld mensenleven van 78 jaar doorbrengen? Heb jij daar wel eens over nagedacht? Sta jij wel eens stil bij jouw levensdoel? Gewoon doorgaan hoe het nu gaat? Blijven aanmodderen? Of wil je praktische inzichten en duidelijk waarin jij je nog wilt ontwikkelen? Waar liggen jouw talenten? Wat heb je nodig, zodat je meer energie krijgt en je weer lekker in je vel zit? Hoe kun jij je doelen wél behalen en je zaken dagelijks beter managen? Hoe kun jij meer zelfvertrouwen krijgen of weerbaarder worden? Wat houdt jou tegen? Wat kun je veranderen in gedrag, vaardigheden, overtuigingen, communicatie of leefstijl? Leiderschap over je eigen leven; het klinkt vaak makkelijker dan het is!

Wat kan Vitality2improve voor jou betekenen?

Wij gunnen jou een bewuste, gelukkige en gezonde leefstijl, waardoor jij met veel energie en kracht kunt leven in plaats van overleven of geleefd worden. Vanuit je intrinsieke motivatie kun je jouw volledige potentieel benutten en dat doen wat jou écht gelukkig maakt. Hiervoor is discipline nodig en ook het loslaten van posities en oud gedrag. We kunnen je hierbij ondersteunen, de enige die het succesvol kan maken dat ben JIJ.

Coaching kost geld. En dat is voor veel mensen een showstopper. Maar bedenk eens voor jezelf: denk je dat je op je sterfbed eerder spijt hebt van de investering die je hebt gedaan in coaching, of eerder spijt van het feit dat je nooit echt een keuze hebt durven maken?!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze manier van coachen is een krachtige vorm voor zowel persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van vaardigheden, die leidt tot verandering en resultaat. Wij richten ons op persoonlijke groei, verandering en veerkracht, en zijn er vooral op gericht om jou inzicht in jouw eigen functioneren te verdiepen. Jouw situatie en jouw beleving staat hierbij altijd centraal. De 2 belangrijkste pijlers van onze aanpak zijn bokscoaching in combinatie met Positieve Gezondheid*.

 

Hoe gaan wij jou helpen?

Wij helpen jou…

 •  richting te bepalen
 • focus te houden
 • een growth mindset te ontwikkelen
 • om jouw identiteit, normen en waarden te benoemen en omarmen.
 • om doel- en resultaatgericht in het leven te staan.
 • je volledige potentieel te benutten
 • tijd en onnodige stress te besparen
 • vertrouwen terug te winnen of vast te houden

 

Genoeg aanleiding om een – geheel vrijblijvend en kosteloos –  intakegesprek in te plannen?

Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er één gebruiken. En onthoudt: “Het verleden ligt al achter ons, maar de toekomst hebben we grotendeels zelf in handen!”

Tot binnenkort? Met vitale groeten!

René & Esther
Vitality2improve

 

*Positieve Gezondheid is een initiatief van het Institute for Positive Health (www.iph.nl)