Ga jij een half jaar met ons op reis?

Samen sta je sterker!

We hebben regelmatig de vraag gekregen of wij niet langer met onze coachees konden meereizen. De coachees gaven aan dat zij na 4 of 6 trainingen verschillende nieuwe inzichten hebben opgedaan, vaardigheden ontwikkeld en handvatten gekregen, waarmee ze zelfstandig aan de slag kunnen. En de coachee kan dat tussen de trainingen door in de dagelijkse praktijk toepassen. Met resultaat! En tóch willen verschillende coachees comfort, meer comfort gedurende het reisje dat zij doormaken. Meer comfort om nieuw gedrag te kunnen ontwikkelen op basis van de inzichten, vaardigheden en handvatten. En gedrag veranderen of ontwikkelen, dat doe je niet in een paar weken of paar maanden tijd…

Half jaar blended begeleidingstraject

Wij hebben nagedacht hoe we dit vorm zouden kunnen geven. Daarbij willen wij de kracht van onze trainingen (ervaringsleren, door onder andere boksen, suppen en andere fysieke oefeningen) in stand houden. Daarom gaan wij jou gedurende een aantal maanden extra ondersteunen door online en offline opdrachten en momenten.

Hoe dat er uit ziet? Een nieuw pakket dat bestaat uit:

  • Individuele training (fysiek) 4 x 1,5 uur
  • Online coaching 4 x 30 minuten
  • 2-wekelijkse opdracht per mail (inclusief feedback)
  • Ontspanmoment 2 x 1 uur
  • Moodbord-workshop (fysiek) 2 uur

Meer weten? Neem dan contact met ons op!