Onze werkwijze en tarieven

Wil je meer weten over onze werkwijze en tarieven?

Belangrijk uitgangspunt van onze dienstverlening is dat wij, als coach, samen met jou werken aan het bereiken van je leerdoelen. Tijdens de gesprekken en trainingen ontwikkel je nieuwe inzichten, vaardigheden en handvatten, waarmee je zelfstandig aan de slag kan. Samen werken we aan oplossingen en het aanleren van nieuwe vaardigheden voor lastige situaties in je werk of thuissituatie. Dit doen wij vanuit de kennis, vaardigheden, kwaliteiten, ervaring en motivatie die al bij jou aanwezig zijn. Bovendien zullen wij, als dit bijdraagt aan het positieve verloop van de trainingen en trajecten, onze eigen kennis, kunde en ervaring delen.

Wij maken gebruik van relevante, beproefde en wetenschappelijk onderbouwde methodieken, testen en oefeningen. De methodieken en oefeningen die we toepassen, zijn gebaseerd op jouw leerdoel: ieder mens is uniek en heeft een eigen leervraag en eigen leerstijl! Tussen de gesprekken door heb je de tijd en ruimte om met de nieuwe inzichten, handvatten en vaardigheden te gaan oefenen. Tijdens onze gesprekken en trainingen zullen wij samen regelmatig stil staan bij jouw leerdoelen en in hoeverre deze al zijn bereikt. Natuurlijk werken we ook aan het borgen van de nieuw inzichten en vaardigheden. Uiteraard is het ook mogelijk om onderhoudsgesprekken in te plannen om scherp te blijven op je persoonlijke ontwikkeling  en professionele groei.

Kennismaken

In een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek dat doorgaans 30 tot maximaal 60 minuten duurt, leren wij elkaar kennen. We gaan in gesprek over wat wij voor jou kunnen betekenen. En natuurlijk zullen wij doorvragen over wat je wilt leren en ontwikkelen (en waarom) en leggen wij uitgebreid wat onze werkwijze als coach is. We overleggen samen wat je nodig hebt om je persoonlijke en professionele leerdoelen te behalen. Kennismaken kan persoonlijk in onze praktijkruimte, via Microsoft Teams of via een telefonisch consult.

Hoe coachen/begeleiden wij?

Onze stijl is coachend en resultaatgericht, waarbij wij veel vragen stellen om je te laten nadenken over jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Dit wisselen wij af met het aanbieden van inzichten, kennis, kunde, praktische handvatten en oefeningen. Uiteraard allemaal beproefd of wetenschappelijk onderbouwd. Hierbij gebruiken wij een oprechte, ontspannen, verbindende en duidelijke communicatiestijl, met respect voor onze gesprekspartner.

Vertrouwen

Vertrouwen tussen de coachee en coach is een belangrijke basis om resultaatgericht te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. De inhoud van onze gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Een uitzondering hierop maken wij alleen als er sprake is van een wettelijke verplichting of in het kader van een klachtenregeling.

Eigenaarschap

Wij zullen ons uiterste best doen je te helpen persoonlijk en professioneel te groeien om je leerdoelen te bereiken. Het is vervolgens aan JOU om het geleerde in de praktijk te brengen.

Waar coachen wij?

Coaching zal plaatsvinden in onze praktijkruimte in het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Utrecht. Indien gewenst coachen wij (gedeeltelijk) online of op locatie. Afhankelijk van de afstand zullen hiervoor reiskosten in rekening worden gebracht.

Tarieven

** Coaching is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Maar bovenal is het natuurlijk een investering in jezelf! **

Wij maken onderscheid tussen tarieven voor organisaties en particulieren. Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op organisaties. Voor meer informatie over particuliere trajecten, kun je contact opnemen met René of Esther.

 

Standaardtarieven Vitality2improve per 1-8-2021:

DienstTarief
Uurtarief voor consult en adviesEUR 125
Programma’s Prijs op aanvraag
Workshop (2 uur) – 6 – 15 personenEUR 899
Workshop (2 uur) – 16 tot 30 personenEUR 1.199
Workshop (3 uur) – 6 – 15 personenEUR 1.349
Workshop (3 uur) – 16 tot 30 personenEUR 1.699
Online workshop Positieve Gezondheid (2 uur) – tot 10 personenEUR 375
Individuele training – 4 x 1,5 uur (+ intake)EUR 949
Individuele training – 6 x 1,5 uur (+ intake)EUR 1.199
Individuele training – 8 x 1,5 uur (+ intake)EUR 1.449
Half jaar blended begeleidingstraject – fysiek en online/ vraag naar de inhoudEUR 2.299
(stoel)massages (per uur)EUR 60
Online groepslessen (yoga, bootcamp, pilates, fitness) – in samenwerkingPrijs op aanvraag
Groepslessen op locatie (yoga, bootcamp, pilates, fitness) – in samenwerkingPrijs op aanvraag
SUP – Stand up Paddling – in samenwerkingPrijs op aanvraag

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten.

 

Contact

Wil je meer weten? Ik nodig je van harte uit om contact met ons op te nemen.