We zijn verhuisd!

Vanaf 1 augustus 2021 zijn wij gevestigd aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Utrecht!

Wij zijn een van de leden van Maximaal Gezond; een netwerk van bijna 60 gedreven gezondheidsprofessionals die zich inzetten voor het maximaliseren van de vitaliteit. Dit doen wij door mee te kijken praktische en doeltreffende oplossingen te bieden, die zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jou of jouw bedrijf. Dit kunnen losse interventies zijn of een compleet pakket.

Maximaal Gezond Werkt is een onderdeel van Maximaal Gezond, waar wij persoonlijk (René en Esther) aan bijdragen. Met onze kennis en kunde dragen we bij aan de gezondheid en vitaliteit van bedrijven en hun medewerkers. Wij kijken mee en bieden praktische oplossingen afgestemd op de behoeften en doelen van jou of jouw bedrijf. Dit kunnen kleine interventies zijn of een compleet pakket.

Het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Leidsche Rijn (Utrecht) is opgericht als plek in de wijk waar gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Dit centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond en Maximaal Gezond Werkt en nu dus ook van Vitality2improve!

 

Wij ontvangen jou graag in ons nieuwe kantoor.

Met vitale groeten,
René & Esther