Regisseur van jouw leven?!

Ben jij de regisseur van jouw leven?!

Iedereen kan op een punt in zijn leven komen, waarop behoefte kan ontstaan aan een klankbord. Je doet continue nieuwe ervaringen op en komt voor essentiële vragen te staan. Vaak ontstaat de behoefte aan een klankbord op het moment dat je het gevoel hebt de regie kwijt te raken. ‘Zie ik het goed?’ ‘Kan ik het?’ ‘Durf ik?’ ‘Ga ik de verandering aan? Wat moet ik daarvoor doen (of laten)?’

Hoe is jouw leven tot nu toe verlopen? Ben jij de regisseur van jouw leven, en heb jij bewuste en weloverwogen keuzes gemaakt? Of is het meeste een (logisch of toevallig) gevolg van eerder gemaakte keuzes? Durf jij op eerder gemaakte beslissingen terug te komen? Heb jij wel eens het roer helemaal omgegooid?

Soms vragen veranderende omstandigheden om het inzetten van andere vaardigheden en een andere benadering. Het kan lastig zijn om geheel zelfstandig de goede weg te vinden.

Vitality2improve biedt een traject van een halfjaar aan, waarin wij al luisterend, vragenstellend, spiegelend en confronterend samen met jou op zoek gaan naar inzichten, overtuigingen, idealen en jouw gewenste verandering. Tijdens dat half jaar begeleiden wij jou zowel tijdens fysieke als online momenten, geven wij jou opdrachten om uit te werken en zijn wij dagelijks bereikbaar voor een kortere of langere afstemming. 

Meer weten? Neem dan contact op met René of Esther.