Life is perfect

Life is perfect

Je hebt werk, goede vrienden, fijne familie, en je gaat een of meerdere keren per jaar op vakantie. Jouw status is single of misschien heb je een partner (en misschien zelfs ook wel een fantastisch leuk gezin!) . Leergierig en ambitieus zijn woorden die onlosmakelijk met jou zijn verbonden. Je bent succesvol en geliefd. En tegelijkertijd voel je twijfel… Is er niet meer uit je leven te halen? Is jouw leven perfect?

Waarom heb je toch zo weinig energie?

Herken je dit? Ondanks dat je voor de omgeving ‘alles’ goed voor elkaar lijkt te hebben, ervaar jij toch onrust. De balans werk-privé is zoek. Me-time is helemaal ver te zoeken. Je loopt continue op je tenen en komt niet toe aan de dingen die je echt wilt. Moeten in plaats van willen heeft de overhand gekregen in jouw dagelijks leven. De energie sijpelt weg. Iedere dag weer.

Hoe kijk jij naar de stelling: life is perfect?

Is deze stelling op jou van toepassing? Ben jij in staat om even stil te staan, alles stop te zetten en te voelen of ‘dit’ nog wel is wat je wilt? Waar sta je nu? Waar loop je op vast? En waarom loop je juist hierop vast? Lukt het jou om hier er zelf uit te komen?

Vitality2improve:  een luisterend oor en een spiegel!

Is het tijd om de regie op jouw leven te pakken? Wil jij handvaten krijgen om:

  • jouw energie te managen?
  • meer positiviteit te ervaren?
  • jouw veerkracht te vergroten?
  • je meer ontspannen te voelen?
  • jouw zelfvertrouwen te boosten?
  • keuzes te durven maken die bij je passen?
  • weer in lijn met jezelf te leven en werken?
  • je meer in balans te voelen (zowel in werk als in privé)?
  • jouw patronen en gedachten te (h)erkennen (en te doorbreken)?

Neem dan contact met René of Esther op! Ons motto is: niet DENKEN, maar DOEN! Dus kom in actie, pak de (boks)handschoen op en wordt weer regisseur van jouw leven!