Stoelmassage: ontspanningsmoment voor jou. En voor een zorg-medewerker!

ACTIE ACTIE ACTIE

In verschillende sectoren ervaren medewerkers de afgelopen maanden een hoge fysieke en of mentale werkdruk. Wij hebben uiteraard ook geklapt voor de zorg, en willen nu wat extra’s voor de zorg doen! Voor iedere 4 stoelmassages die van januari tot en met maart 2021 worden geboekt, zullen wij 1 zorgmedewerker een stoelmassage aanbieden.  Volg het verloop van deze actie op onze social media!

NB. Wij kunnen uiteraard pas weer stoelmassages verzorgen als de lockdown wordt versoepeld. Het boeken van de stoelmassages (‘pre-order’) kan uiteraard wel! Deze tellen uiteraard ook mee voor deze actie!

spanning

ERVAAR HET EFFECT VAN EEN STOELMASSAGE OP HET WERK (OF THUIS)

Het ontvangen van een stoelmassage is een moment van ontspanning. En het verhoogt daarnaast ook nog eens jouw energieniveau, concentratievermogen, motivatie en creativiteit. O ja, niet te vergeten dat een stoelmassage ook zowel fysieke als mentale spanningsklachten verlaagt. Reden genoeg om voor jezelf of jouw medewerkers een stoelmassage te boeken?!

 

WAT HOUDT DAT IN, EEN STOELMASSAGE?

De stoelmassages die onze masseurs geven, bestaan uit een massage van de rug, schouders, nek, armen, handen en het hoofd. Er kan natuurlijk extra nadruk worden gelegd op de gebieden waar spanningsklachten worden ervaren. Geef dat vooral aan vóór de massage. Ervaar een ontspannende stoelmassage van 15-20 minuten, waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast, zoals klassieke massage en drukpuntmassage.  Hierdoor wordt de bloedcirculatie en lymfesysteem gestimuleerd, energiebanen geactiveerd en weefsels van huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten versoepeld.

 

HOE GAAT DAT, EEN STOELMASSAGE?

Een stoelmassage kan overal worden verzorgd, thuis of op het werk of tijdens een evenement. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding gewoon aanhouden. Onze masseurs masseren door de kleding heen, en maken geen gebruik van olie of crème. Zo kunnen er ook geen vlekken op de kleding ontstaan.