Hoe komt het dat – ondanks alle vitaliteitsprogramma’s die worden ingezet – het (mentale) arbeidsverzuim toch blijft toenemen?! Praat mee over dit onderwerp tijdens de Ronde Tafel over preventie en assertiviteit!

Op dinsdag 30 oktober as. praten wij met vakgenoten dit onderwerp, waarbij thema’s als preventie en assertiviteit zeker aan bod zullen komen. Wil jij hierover meepraten? Meld je dan snel aan via de link in de uitnodiging. Via onderstaande link tref je de uitnodiging aan: https://www.stressalertsystem.nl/Ronde-tafel-30-oktober-2018-stresspreventie-en-assertiviteit.pdf

Mocht jij zelf niet kunnen, samen met een collega willen komen, of iemand weten die ook écht bij ons aan tafel moet zitten!? Stuur de uitnodiging gerust door. We hebben nog een paar plekken beschikbaar.

De Ronde Tafel wordt georganiseerd door Vitality2improve en Stress Alert System (www.stressalertsystem.nl). Wij bieden samen een totaalpakket om invulling aan het preventiebeleid binnen jouw organisatie te kunnen geven. Een online tool in combinatie met offline training en coaching, voor zowel individuele medewerkers als groepen of teams.

Logo Stress Alert System

Bespaar tot 75% op stressgerelateerde verzuimkosten
Uit verschillende gesprekken met preventiemedewerkers ventileren wij dat er vooral wordt gekeken naar de minimale maatregelen die genomen moeten worden vanuit de nieuwe Arbowet, en – als ik m even scherp stel – weinig tot niet naar juist datgene dat volgens mij écht van toegevoegde waarde is: de uitvoering van een een doorlopend stresspreventiebeleid. Vitality2improve biedt (in samenwerking met www.stressalertsystem.nl) een 100% online tool aan waarmee u periodiek de stressontwikkeling van uw medewerkers en groepen medewerkers kunt bewaken.

Hoe het werkt?

  • Halfjaarlijkse online controle op stressontwikkeling van medewerker en team op basis van open vragen en op verschillende levensgebieden;
  • Halfjaarlijkse voordracht van medewerkers voor een preventieve of curatieve interventie op basis van indicatie;
  • Uitgebreide rapportages voor medewerker en organisatie.

#vitality2improve #stressalertsystem #preventie #assertiviteit #30oktober #rondetafel